Dak logo cafe de Pool

Wat de doen in Eenrum

Kaarsenmakerij Wilhelmus

Met kinderen  kaarsen maken. In een gezellige ambiance word door twee enthousiaste dames uitgelegd hoe je kaarsen kan maken.  Waar vind je dat nog? Kaarsen maken is in Eenrum een feestje voor jong en oud en dat al 25 jaar lang!

Stellingmolen molen de Lelie

Molen De Lelie is momenteel voor bezoekers gesloten. Het draaiseizoen is van eind april tot eind september, dan is er de mogelijkheid om de molen te bezoeken tijdens de dan vermelde openingstijden. Op sommige feestdagen of tijdens evenementen is De Lelie ook of extra lang geopend;

De molen staat naast Grand café de Pool Molenstraat 1, 9967 SL Eenrum.

Arboretum Notoarestoen

Hoewel Arboretum Notoarestoen staat bekend om zijn grote collectie rododendrons is, is deze rustige park ook mooie “off-seizoen”, zijn gemakkelijk toegankelijk voor iedereen. Aan de grenzen van het park heeft u prachtig uitzicht op de Groningen “‘het Hogeland”, dat wil zeggen de meest noordelijke deel van de provincie, bijna volledig gewijd aan landbouw.
 

 

Klompenmakerij van der Meulen

De klomp die écht lekker loopt!

Dat komt door de pasvorm van onze Eenrumer klompen. Met de ervaring van maar liefst vier generaties klompenmakers hebben we de ideale vorm in handen. Of ja, aan de voeten.

Bezoek nu onze volledig vernieuwde winkel! We vragen je wel om van tevoren een afspraak te maken via het nummer 0595 491383. Dit kan telefonisch of via Whatsapp. Daarnaast blijft het natuurlijk nog steeds mogelijk om bij ons telefonisch een bestelling te plaatsen. voor meer informatie en ons adres zie eenrumerklompen.nl

Eenrumerklompen

GRAND CAFE DE POOL

Telefoon 0595- 857518

VOLG ONS

ONS ADRES

Molenstraat 1, 9967 SL Eenrum